måndag 28 november 2011

Kandidatträff

I helgen var det kandidatträff för alla svenska kandidater till Paralympics i London!


Vi var på hotell Ariadne vid Ropsten och det var ca 90 aktiva och många eldar kandidater. Under helgen har vi haft ett fullspäckat schema. Jag trodde vi skulle få mycket dö-tid men så blev inte fallet. Allt har snarare gått i ett.


Fredagen började med att vi fick tröjor som var blåa med texten "London Calling" Vilket även var temat på hela helgen. Jag delade rum med Nicolina från judon och vi han lämna våra saker på rummet och sedan gå ner och säga hej till lite folk innan första föreläsningen drog igång. VI han få föreläsningar om bland annat följande:

* Kost

* Antidoping

* Idrottspsykologi

* Media


Under lördagen så fortsatte föreläsningarna på förmiddagen och på eftermiddagen var det fotografering för akredititering och scanpix, klädprovning av mängder av kläder och även så blev jag intervjuad av DN och Radiosporten.


På kvällen var det lite info om boendet i London och lite runt omkring, sedan middag och möte för varje idrott. Vi han mest prata om det nästkommande som är Holland och Teneriffa.


Söndagen innehöll också föreläsningar innan vi avslutade allt vid ca 15.


Sammanfattningsvis så har det varit en intensiv helg med många intryck och nya människor. Det var roligt men nu börjar nervositeten komma. Denna träff gjorde att det känns som allvar!


Förresten, den 12 december så ska de släppa några paralympier, vet ej om det släpper simplatserna då dock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar