torsdag 12 juli 2012

Dräkter hos Head

Idag var jag hos Head och hämtade ut en ny tävlingsdräkt, har tävlat i en variant nu under våren och även testat deras "liquid fire knee" under tävlingarna i Tyskland. Jag ska testa och köra lite testlopp under lägret i England som startar nu på söndag i den nya dräkten och se att allt känns bra.

Som sagt, på söndag börjar träningslägret i England och det kommer bli jobbigt men roligt. Vi kommer ha en dag ledigt som ska spenderas inne London med lite turistande i någon variant. I London är alla människor så trevliga och det fungerar så väl att ta sig fram kommunalt, även om du har en synnedsättning.

På fredagen börjar en precamp med alla paralympier från Sverige, vi kommer att testa igenom kläderna ännu en gång. Vi fick testa en del av kläderna under en träff i November men nu ska alla få sina egna kläder och dem ska nu testas igenom igen och kanske sys om lite om det är något som inte passar. Jag kommer i princip inte ihåg hur något av plaggen såg ut så det blir en uppdatering av färger, mönster och sådant igen...

Ja det blir nog några intensiva dagar där. Vad som mer sker vet jag faktiskt inte, blir lite överraskning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar