lördag 21 juli 2012

Träningsläger i England

Nu är träningslägret i Surrey, Guildford, över och vi har bytt boende till en skola för att träffa de andra aktiva från Sverige. Det är lite skillnad på boendet och själva miljön runtomkring, det var lättare att hitta på hotellet men vi har närmare ut på skolan. Det gör att vi kan vara ute lite mer, dessutom finns det allrum som gör att alla inte är på sina rum hela tiden.

Själva simlägret har flutit på bra och en dag spenderades inne i London med både sightseing och shopping. Vi har haft träning klockan 6 och 15 varenda dag så nu är det sovmorgon när vi går upp vid 8 :)

På torsdagen så var OS facklan på vårat hotell så jag fick testa att hålla i den, det var häftigt och roligt att få känna på den. Nu vet jag hur den ser ut.

Campen som vi är på nu började med klädprovning. Det tog mig och Jennie evigheter att komma igenom packningen. Men nu är allt testat och endast några få plagg behövde bytas. Vi kommer lämna en stor väska här i England med kläder och tar endast med oss reskläder till Sverige.

Dessutom har vi haft teambuilding som bestod av att måla på stora tavlor, var lagom lätt att "känna" skillnaden på färgerna.

1 kommentar: